Цільове програмування як одна із найважливіших форм державного регулювання економіки - Омельчук, А. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розкрито значення розробки і реалізації державних та регіональних цільових програм в системі державного регулювання економіки. При цьому наголошено на доцільності застосування методології проектного менеджменту.