Структури програм інформатизації вищих навчальних закладів - Тесля, Ю. М.; Кубявка, Л. Б.; Латишева, Т. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто питання структуризації програм інформатизації вищих навчальних закладів. Досліджено проекти інформатизації вищих навчальних закладів. Зауважено особливості цих проектів та показано їх вплив на хід та результати виконання програм інформатизації. Намічено шляхи побудови систем управління програмами інформатизації вищих навчальних закладів, які будуть ефективними в умовах України.