Методи сортування геометричних об'єктів та їх реалізація на прикладі плагіна автонумерації елементів для САПР Allplan - Бородавка, Є. В.; Квасневський, В. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Проаналізовано основні методи сортування геометричних об'єктів та визначено їх переваги і недоліки. В якості прикладу реалізації розглянутих методів пропонується плагін автоматичної нумерації об'єктів в САПР Allplan. На прикладі типових будівельних елементів здійснено аналіз роботи плагіна та показано його основні особливості. Детально розглянуто методи та алгоритми, які використовуються в плагіні.