ФОРМУВАННЯ ВІРТУАЛЬНОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО ОБРАЗУ ГЕОПРОСТОРОВИХ ОБ’ЄКТІВ - Пелещишин, А. М.; Корж, Р. О.; Хміль, І. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто інформаційне наповнення віртуальних спільнот як джерело отримання інформації про геопросторові об’єкти для формування інформаційного образу на основі виявлення та аналізу визначених лексичних структур.