ЗАДАЧІ СТРУКТУРИЗАЦІЇ ЦІЛЕЙ РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ НА ОСНОВІ НЕДОВИЗНАЧЕНИХ МОДЕЛЕЙ - Гриша, О. В.; Тютюнник, С. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано взаємопов’язану послідовність задач структуризації цілей бізнесу, як складної організаційно-технічної системи. Розглянуто задачі аналізу взаємодії цілей, формування структурної моделі реалізації цілей, формування ефективної структури досягнення цілей та корегування інтервалів показників та уточнення моделі по ходу реалізації цілей. Визначено типи взаємодії цілей. Запропоновано використання недовизначених показників діяльності як елементів недовизначених моделей структуризації.