ІНСТРУМЕНТАРІЙ ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК БАГАТОПРІОРИТЕТНИХ МОДЕЛЕЙ ПРОГРАМ - Зайцев, В. Г.; Цибаєв, Є. І.; Погорелов, В. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано метод та інструментарій дослідження характеристик багатопріоритетних моделей програмного забезпечення спеціалізованих комп’ютерних систем. Програмні засоби інструментарію реалізовані на мові JAVA мають зручний графічний інтерфейс. Запропоновані засоби довели свою високу ефективність при практичному застосуванні у дослідженнях.