МОДЕЛЬ ДЕКОМПОЗИЦІЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДІЇ - Єгорченков, О. В.; Єгорченкова, Н. Ю.; Лисицін, О. Б. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Створена модель декомпозиції інформаційної дії через визначення впливу інструментів візуалізації інформації та поточної ситуації в проекті через знання суб’єктів управління на хід реалізації проектів. Ця модель базується на математичному апараті теорії несилової взаємодії та дозволяє формально підійти до оцінки впливу форм візуалізації інформації на розвиток проекту та отримання запланованих результатів.