ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДІВ АНАЛІЗУ ЗАЦІКАВЛЕНИХ СТОРІН В СОЦІАЛЬНИХ ТА КОМЕРЦІЙНИХ ПРОЕКТАХ - Рич, М. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто можливість використання моделі Мітчелла та системи показників відповідальності для аналізу зацікавлених сторін в соціальних та комерційних проектах та визначено особливості такого застосування.