СТРАТЕГІЯ БЮДЖЕТУВАННЯ ПРОЕКТІВ РОЗВИТКУ ОСВІТИ - Цюцюра, М. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто стратегію бюджетування в управлінні проектами; головні елементи програмно-цільового бюджетування проектів розвитку освіти. Наведено основні кроки та етапи бюджетування проектів розвитку, проаналізовано їх позитивні та негативні сторони.