ПРОЕКТНО-ОРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД ДО РОЗВИТКУ ІТ-ОСВІТИ - Ковалюк, Т. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто управління навчальним процесом підготовки ІТ-спеціалістів з позицій технологій управління ІТ-проектом. Показано, що навчальний процес для ІТ-напрямів підготовки спеціалістів можна подати як довготривалий ІТ-проект.