УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГІЧНИМИ ВИТРАТАМИ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ЕНЕРГОРЕСУРСИ - Боркун, А. І.; Занора, В. О.; Сьомка, Г. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Визначено послідовність розрахунку оптимального обсягу електроенергії, що є необхідним для забезпечення технологічного процесу виробництва продукції машинобудівними підприємствами, розроблено аналітичну модель та сформовано алгоритм визначення оптимального обсягу електроенергії.