НЕЙРОННІ МЕРЕЖІ ЯК ЗАСІБ УПРАВЛІННЯ КОНФІГУРАЦІЯМИ ПРОЕКТІВ ТУРИСТИЧНИХ ПОТОКІВ - Крап, Н. П.; Юзевич, В. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто нейронні мережі як засіб для управління конфігураціями проектів туристичних потоків.