ДІАГНОСТИКА СТАНУ РЕГІОНАЛЬНИХ СИСТЕМ ЗА РІВНЕМ СТАЛОГО РОЗВИТКУ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Караєва, Н. В.; Левченко, Л. О.; Панасюк, А. С.; Дерипаско, Т. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Обґрунтовано необхідність розробки комплексного методичного підходу щодо обліку властивостей невизначеності й багатокритеріальності в завданнях забезпечення сталого розвитку на основі застосування теорії нечіткої логіки. Доведено доцільність застосування ГІС як інформаційного засобу планування і вироблення стратегії забезпечення сталого розвитку регіональних систем в умовах кризи. Запропоновано структурно-логічну схему архітектури ГІС в задачах діагностики регіональної економіки.