ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В УПРАВЛІННІ ПРОЕКТАМИ ПІДПРИЄМСТВ - Бродська, А. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто особливості використання інформаційних технологій в управлінні проектами підприємств. Обґрунтовано необхідність використання інформаційних технологій, досліджено механізми впровадження інформаційних технологій в управління проектами.