МАРКОВСЬКІ МОДЕЛІ КОМУНІКАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ В МІЖНАРОДНИХ ПРОЕКТАХ - Власенко, О. В.; Лебідь, В. В.; Гогунський, В. Д. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто основні стандарти з управління проектами, з наведенням основних означень комунікаційних процесів, представлена модель комунікаційних процесів в європейських проектах, застосована теорія марківських ланцюгів для отримання кількісних характеристик комунікаційних процесів на прикладі одного з проектів.