МЕТОДОЛОГІЯ УПРАВЛІННЯ КОНФІГУРАЦІЄЮ ПРОЕКТІВ ЗАСОБАМИ ФАКТОРНОГО АНАЛІЗУ - Крап, Н. П.; Юзевич, В. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Для ефективного управління конфігурацією проектів туристичних потоків запропоновано використовувати засоби факторного аналізу.