ОЦЕНКА ИННОВАЦИОННОСТИ ПРОЕКТОВ/ПРОГРАММ ДЛЯ АНАЛИЗА ИХ АДАПТИВНОСТИ - Пшинько, А. Н.; Гордеева, И. А.; Скалозуб, В. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Проведено дослідження адаптивності проектів / програм залежно від різної інноваційності. Запропоновано рекомендації проектним менеджерам щодо оцінки інноваційності проектів / програм та їх адаптації за час впровадження інновацій різної кількості та рівнів інноваційності за класифікацією інновацій Г.С. Альтшуллера.