ЖИТТЄВИЙ ЦИКЛ АУТСОРСИНГОВИХ ПРОЕКТІВ - Саінчук, А. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Описано життєвий цикл аутсорсингових проектів у загальному вигляді. Побудовано модель життєвого циклу генерального проекту з урахуванням життєвих циклів аутсорсингових проектів, які входять до складу генерального проекту. Відображено основні складові WBS-структури.