ВПЛИВ ДИНАМІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ОБ’ЄКТІВ КОНТРОЛЮ НА ПРОСТОРОВО-ЧАСОВІ ВИМОГИ ДО РЕЗУЛЬТАТІВ ГЕОІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Білобородов, О. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Наведено результати дослідження впливу динамічних характеристик об’єктів на старіння геопросторових даних.