МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕДУР НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ В ПРОЦЕСІ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ ЗАСОБАМИ МОВИ UML (НА ПРИКЛАДІ ЛЬВІВСЬКОЇ КОМЕРЦІЙНОЇ АКАДЕМІЇ) - Полотай, О. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Наведено суть управління знаннями в освіті. Описано принципи UML-моделювання та розглянуто використання діаграм UML для запровадження освітніх проектів інформатизації у вищому навчальному закладі.