ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕКИ ЛОКАЛЬНИХ МЕРЕЖ НА КАНАЛЬНОМУ ТА МЕРЕЖНОМУ РІВНЯХ МОДЕЛІ OSI - Приходько, Т. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто проблеми пов’язані з безпекою мереж на канальному та мережному рівнях моделі OSI. Проаналізовано різні типи атак на локальні комп’ютерні мережі, а також сучасні методи їх виявлення та попередження. Запропоновано найбільш перспективні напрямки розвитку систем виявлення вторгнень.