ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ САПР ДЛЯ ПРОЕКТУВАННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИХ БУДІВЕЛЬ - Гоц, Х. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто інформаційну модель будівлі та шляхи підвищення рівня енергоефективності будівель у процесі їх проектування, будівництва, експлуатації та реконструкції.