РЕАЛІЗАЦІЯ ОПЕРАЦІЙ АРИФМЕТИКИ ПО МОДУЛЮ ДВА В ПОЛІНОМІАЛЬНОМУ МЕТОДІ ШИФРУВАННЯ - Тарнавський, Ю. А.; Шарапов, І. О.; Колоскова, М. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто поліномінальний метод шифрування, реалізація якого вимагає ефективної організації операцій над поліномами. Розроблено бібліотеку класів з методом для виконання таких операцій.