ІНТЕРАКТИВНА КОМП’ЮТЕРНА МНЕМОНІЧНА СХЕМА ДЛЯ ВІДОБРАЖЕННЯ СТАНУ СКЛАДОВИХ СИСТЕМИ ВИМІРЮВАННЯ ЕНЕРГОРЕСУРСІВ СПОЖИВАНИХ КОРИСТУВАЧАМИ - Гайдаржи, В. І.; Чорна, В. П. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Запропоновано комп’ютерну багатооб'єктну мнемонічну схему та відповідний програмний продукт, який забезпечує її використання в інтерактивному режимі для відображення стану елементів системи вимірювання показників енергопостачання.