МОДЕЛЮВАННЯ ТРАНСПОРТНИХ ОПЕРАЦІЙ В ІНФОРМАЦІЙНІЙ СИСТЕМІ ПРОЕКТУВАННЯ ЗМІШАНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ - Покотілов, І. П. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Подано методику проектування типових технологічних процесів для автоматизованих систем управління у разі змішаних схем перевезень вантажів.