ЗАСТОСУВАННЯ В УКРАЇНІ СВІТОВОГО ДОСВІДУ БЮДЖЕТНОГО АНАЛІЗУ ПІД ЧАС РОЗРОБКИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ «ПРОЗОРИЙ БЮДЖЕТ» - Цюцюра, С. В.; Криворучко, О. В.; Цюцюра, М. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Присвячено опису світового досвіду бюджетного аналізу під час розробки комплексної технології «Прозорий бюджет», бюджет, який можна зрозуміти і на який можна впливати.