КОНЦЕПТУАЛЬНА МОДЕЛЬ БАГАТОВЕКТОРНОГО УПРАВЛІННЯ ПРОГРАМАМИ РОЗВИТКУ ФІНАНСОВОГО СЕКТОРУ - Ярошенко, Р. Ф. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто принципи та архітектура концептуальної моделі багатовекторного управління програмами розвитку фінансового сектору в умовах турбулентності оточення. Визначено ключові принципи методології багатовекторного управління програмами розвитку.