ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НА ПРИКЛАДІ АВТОМАТИЗОВАНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ «ЕКІПАЖ» - Катаєва, Є. Ю.; Ничипорук, Н. С. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Наведено методику оцінки ефективності як характеристики якості програмного забезпечення.Оцінюванняпрограммногозабезпечення проведено на прикладіавтоматизованоїінформаційноїсистеми «Екіпаж».