ПРОАКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ПРОГРАМАМИ РОЗВИТКУ ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ В УМОВАХ ТУРБУЛЕНТНОГО ОТОЧЕННЯ - Бушуева, Н. С.; Ярошенко, Р. Ф.; Ярошенко, Т. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Досліджено вплив турбулентності зовнішнього та внутрішнього оточення фінансових систем в очікуванні другої хвилі світової кризи.