Проблеми формування стратегічного портфеля проектів - Молоканова, В. М. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто методи формування портфеля проектів відповідно до стратегії розвитку організації, запропоновано багатокритеріальні методи відбору проектів та програм до стратегічного портфеля організації.