ТУРБУЛЕНТНІСТЬ В УПРАВЛІННІ ПРОГРАМАМИ РОЗВИТКУ ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ - Ярошенко, Р. Ф.; Ярошенко, Т. А. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Досліджено вплив турбулентності зовнішнього та внутрішнього оточення фінансових систем в очікуванні другої хвилі світової кризи.