КОРПОРАТИВНАЯ КУЛЬТУРА В ОБЛАСТИ РАЗВИТИЯ ОРГАНИЗАЦИЙ – КЛЮЧ К УСПЕХУ - Бушуев, С. Д.; Ярошенко, Р. Ф.; Ярошенко, Н. П. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто модель оцінки компетентності організацій і класу досконалості в області управління проектами, програмами і портфелями проектів. Наведено приклад оцінки компетентності однієї з організацій.