ЗАСТОСУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ВАРТІСНОГО АНАЛІЗУ В ПРОЦЕСІ БЮДЖЕТУВАННЯ НАУКОВИХ ПРОЕКТІВ Заголовок (російською): - Златкін, А. А.; Данченко, О. Б.; Бедрій, Д. І.; Чернова, Л. С. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто питання застосування функціонально-вартісного аналізу під час планування бюджету наукового проекту, а також надано характеристику й етапи проведення функціонально-вартісного аналізу та обґрунтовано необхідність його застосування під час оцінки бюджету.