ПРИНЦИПИ ПОБУДОВИ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКСПЛУАТАЦІЇ АВТОМОБІЛЬНОЇ ТЕХНІКИ - Ольшевський, Ю. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто особливості створення системи інформаційного забезпечення експлуатації автомобільної техніки будівельних організацій, компаній і фірм, її структурно-функціональна схема та принцип функціонування.