МАТЕМАТИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ БУДІВЕЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ НА БАЗІ НЕЧІТКИХ ГРАФІВ - Доненко, В. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто питання пов’язані з формуванням науково-прикладного інструментарію моделювання та планування операційної діяльності будівельної організації на ринку будівельних послуг в умовах кризових явищ, що притаманні економіці України, із застосуванням графоаналітичного апарату, який ґрунтується на класі нечітких орієнтованих графів для підвищення якості рішень еволюційно-генетичних алгоритмів. Запропоновано автентичний алгоритм вибору одного з двох нечітких чисел.