АНАЛІЗ БРАКУ ВИГОТОВЛЕННЯ ДЕТАЛЕЙ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Данченко, О. Б.; Боркун, А. І.; Занора, В. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Проведено аналіз браку виготовлення деталі нежорсткої конструкції типу «кронштейн» на Черкаському науково-виробничому комплексі «Фотоприлад» з визначенням чинників, внаслідок дії яких мала місце поява бракованих деталей, та рішень, які приймались керівництвом підприємства для зменшення кількості браку.