СТВОРЕННЯ СИСТЕМИ ПОРТФЕЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ РЕСУРСАМИ КОМПАНІЇ В ПРОЕКТАХ - Тесля, Н. Ю. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто доцільність та проблеми створення систем портфельного управління ресурсами компанії в проектах. Формалізовано цілі, функції, вимоги і наведено опис основних компонентів таких систем.