ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОНОВЛЕННЯ ІСНУЮЧИХ ЕВОЛЮЦІЙНИХ МЕТОДІВ ВИРІШЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПИТАНЬ У ДІЯЛЬНОСТІ БУДІВЕЛЬНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ - Доненко, В. І.; Погорельцев, В. М.; Приходько, Д. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Проаналізовано існуючі еволюційні методи вирішення організаційно-технологічних питань та їх оновлення відповідно до набору нових евристик відбору, вірогідності їх вибору в операторах мутації і принципах формування початкового покоління в еволюційно-генетичних алгоритмах та з метою адаптації і генезису будівельної організації до сучасних умов виробництва.