ЗАДАЧА ПАРАМЕТРИЧНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ ТА НЕЧІТКІ МНОЖИНИ - Полтораченко, Н. І. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто задачу параметричної оптимізації інженерної мережі з дискретними та нечіткими змінними, які виражають невизначеність вихідних даних. Запропоновано алгоритм розв’язання сформульованої задачі.