ВИЗНАЧЕННЯ СЦЕНАРІЇВ РЕАЛІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПРОЕКТУ ПРИ ОБ’ЄДНАННІ ДВОХ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Двоєглазова, М. В. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто причини втрати інформації та вплив інформаційних ризиків на діяльність підприємства. Проведено розрахунок оцінки економічного стану підприємства з урахуванням ризику втрати інформації при взаємодії двох інформаційних систем.