КОНЦЕПЦІЯ ГІБРИДНОГО ТЯГОВОГО ПРИВОДУ ДЛЯ АВТОНОМНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ - Скіданов, В. М.; Забава, Т. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто основні принципи побудови гібридних транспортних засобів, їх класифікацію та можливість побудови технологічного електротранспорту на базі гібридних систем.