Структура та розмір лагу інвестицій в проекти та програми будівельної галузі - Антипенко, Є. Ю.; Доненко, В. І.; Поколенко, В. О.; Чуприна, Ю. А.; Приходько, Д. О. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розроблено класифікацію лагу капітальних вкладень, яка відображає його використання на кожному етапі інвестиційного проекту. Показано, що урахування лагів в оцінці ефективності інвестиційних проектів потрібно на кожному з етапів життєвого циклу виробничих фондів.