КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА ОРГАНІЗАЦІЇ ПЕРЕВЕЗЕНЬ НА ОСНОВІ ІНТЕРВАЛЬНИХ ГРАФІКІВ ТРАНСПОРТУВАННЯ - Бабіч, В. І.; Білик, Ю. А. (Управління розвитком складних систем, 2015)
Розглянуто загальний підхід до організації перевезень з висвітленням основних складових даного процесу. Запропоновано математичні моделі для розв'язання задач побудови ІГТ. Запропоновано розгляд комплексного управління та висвітлено основні етапи формування замовлень на транспортування з використанням інформаційних технологій управління проектами.