РОЗРОБКА СИСТЕМИ РЕСУРСНО-КАЛЕНДАРНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ ПРОЕКТІВ ВІДНОВЛЕННЯ АВАРІЙНИХ ОБ’ЄКТІВ - Доненко, В. І.; Іщенко, О. С.; Бобраков, А. А. (Управління розвитком складних систем, 2016)
Запропоновано узагальнений алгоритм вдосконалення наявної системи ресурсно-календарного забезпечення будівельних проектів відновлення аварійних об’єктів. Застосування методики на базі запропонованого алгоритму дозволить розрахувати потреби в ресурсах, узгодити терміни рішення паралельно виконуваних задач і коректувати в разі потреби їхнє формулювання.